FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Los Moñekos viatgen entre la dansa i el teatre, entre l'humor i el surrealisme. Els seus components, la Sarah Anglada i el Miquel Fiol han treballat junts o per separat en companyies com Senza Tempo,Nats Nus, Pia Meuthen, Sol Picó, Angels Margarit/Cia Mudances o Arno Schuitemaker. En aquest espectacle obren un camí polsegós cap a l’Oest llunyà i salvatge. Atacs, defenses, silencis, duels. Velocitat, coordinació, cossos, renills. Un núvol de pols causat per una estampida de toros mecànics. La durada és de només 25’

Fitxa artística

Intèrprets: Sarah Anglada, Miquel Fiol Textos: Enric Alvarez i Los Moñekos Tècnica: Ganecha Gil Arranjaments musicals: Natàlia Ortiz Disseny: Manualex. Espectacle presentat en col·laboració amb el festival Fringe de Madrid / Presented in collaboration with the Fringe Madrid festival.

Web

www.losmonekos.com

Actuacions
  • Dia 12: 23:00
  • Dia 14: 00:30; 22:00
Espai
Pl. dels Comediants
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Los Moñekos
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
25'

Localització de l'espai

Cerca al web

×