FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una dona acaba de ser diagnosticada amb la malaltia d’Alzheimer. La imminència del desenvolupament de la malaltia, així com les reaccions de la seva família i dels coneguts, la conduiran a prendre una sèrie de decisions per a viure plenament el temps de consciència que li resti. Un espectacle que parla de la identitat, la valentia i el coratge, introduint l'humor i diferents punts de vista per emocionar l'espectador. Text guanyador del II Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears.

Fitxa artística

Intèrprets: Muntsa Alcañiz i Pedro Mas Autoria: Marta Barceló Direcció: Joan Fullana Escenografia i vestuari: Xesca Salvà Il·luminació: Joan Fullana i Xesca Salvà Producció: En Blanc Fotografia: Massay Video: Sarts Produccions Assajat en residència a: Centre d’Investigació Escènica de Sineu (CINE)

Web

www.enblanc.com

Actuacions
  • Dia 09: 22:30
  • Dia 10: 13:30
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×