FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Projecte en 3 actes, des d'una mirada artística, antropològica i psicològica, i des de la relació que es genera entre la por, l’amor i la llibertat. L'objectiu és buscar formes creatives per alliberar-nos de les pors que ens paralitzen i connectar emocionalment amb les persones del nostre entorn. L'Acte 1 (Money) ja el vam poder veure a FiraTàrrega 2018 amb l’acció de John Fisherman, 'Money for free'. L’Acte 2 (Love) és el que tindreu oportunitat de conèixer en aquesta ocasió a través de l’acció 'Love for free': una oda a l’amor, com a possible solució per a curar i transformar les nostres pors. I l’Acte 3 (Fear): un exercici exhaustiu de catalogació per entendre, confrontar i alliberar-nos de les pors, que actualment es troba en fase de desplegament i s’estrenarà el 2025.

--> Love for free. És una acció artística revolucionària i transformadora, un experiment sociològic que ens confronta en la cerca de noves formes de relació enfront d'una societat narcisista, individualista i desconnectada emocionalment. Et faries un petó al carrer amb un desconegut? I una abraçada? Li dedicaries una mirada sincera? 3, 2, 1... comença el joc!

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL Sergi Estebanell AUTORIA, CREACIÓ I PERFORMERS Rosita Luz Calvi, Quim Moya i Sergi Estebanell CREACIÓ AUDIOVISUAL I SUPORT TÈCNIC Pep Pujol TÈCNIC AUDIOVISUAL Marco Domenichetti PRODUCCIÓ Arnau Vinós i Carla Vidal ESCENOGRAFIA Tony Murchland VIDEOS Lluís de Sola i Pep Pujol FOTOGRAFIA Natalia Lucia, Pep Pujol i Xavier Caparrós ESPAI SONOR Acts of Liberation, Neus Ballbé, Cristian Estrella (line-a1) ASSESSORAMENTS CREATIUS Leo Bassi, Sophie Gazel, Arantza López, Octavi Royo i Josep Cosials ASSESSORAMENTS SOCIAL/TERAPÈUTIC Toni Aguilar, Josep Vila AMB AGRAÏMENT PER LA PART DEL CAMÍ FET AMB Queralt Guinot, Katarina Grbic, Sergio Sisques i Irma Estrada COPRODUCCIÓ FiraTàrrega, Residència d’artistes Cal Gras, Le Cratère | Scène nationale d'Ales, L'Usine: Centre national des arts de rue et espace public (Tournefeuille), Festival Escena Poblenou, Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, Ajuntament d’Argentona i Festival Grec de Barcelona AMB EL SUPORT DE MAC Festival (Mercè Arts de Carrer), Nau Ivanow, In-Loft (Copons), Fundació Carulla, Institut Ramon Llull, L’Estruch, PATEA, Generalitat de Catalunya (ICEC), Ajuntament de Barcelona, INAEM, Fundación Caja Navarra, Fundació Pinnae. Espectacle inclòs al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega.

Web

www.actsofliberation.cat

Actuacions
  • Dia 05: 23:30
  • Dia 06: 22:30
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Sergi Estebanell
Observacions
#Amor #Connexió #PúblicActiu
Estrena
Idioma
Cat / Cast subt. Eng
Durada
50'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×