FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Adaptació de carrer en gran format de la novel·la Assaig sobre la ceguesa de José Saramago d’aquesta companyia polonesa de prestigi internacional. Un espectacle multidisciplinari de gran impacte visual i de gran intensitat física que constitueix una paràbola sobre la decadència de la civilització i un estremidor estudi sobre la condició humana. Un espectacle, en el sentit més literal de la paraula, que us proporcionarà una experiència única i una col·lecció d’emocions inoblidable. Accés recomanat pel Pg. de Simó Canet

Fitxa artística

Selecció musical: Jerzy Zon Stage Escenografia: Joanna Jasko-Sroka Vestuari: Zofia De Ines, Joanna Jasko-Sroka Coreografia: Eryk Makohon. La Llotja, estand 38

Web

http://teatrkto.pl/

Actuacions
  • Dia 11: 21:30
  • Dia 12: 22:30
  • Dia 13: 23:00
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Adults
Director
Jerzy Zon
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×