FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Companyia que s’inspira en la vida quotidiana i es delecta en l’absurd i en l’excentricitat per crear espectacles de clown, molt físics, que busquen la complicitat del públic. En aquesta ocasió s’emmarquen en la mediocritat, la immediatesa i l’estrès de la societat actual i en la necessitat que sovint tenim que algú ens aixequi els ànims i l’autoestima. Una experiència teatral itinerant surrealista i esbojarrada.

Fitxa artística

Intèrprets: Graeme Cockburn, Will Aubrey- Jones, Simon Maeder. Espectacle presentat en col·laboració amb la xarxa de festivals Without Walls Consortium (UK) / A show presented in collaboration with the Without Walls Consortium network of festivals (UK). La Llotja, estand 35

Web

www.wetpicnic.com

Actuacions
  • Dia 12: 11:30; 17:00
  • Dia 13: 17:00; 20:00
  • Dia 14: 17:00; 18:30
Espai
C/ Migdia - Itinerants
Gènere
Animació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Matt Feerick
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
35'

Localització de l'espai

Cerca al web

×