FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Entre la gent hi ha un espai a preservar del contacte furtiu a l'atzar de qualsevol menyspreu. Envair aquest espai potser sigui la primera expressió de maltractament. Compartir-lo és, potser, la primaria expressió del tracte. Entre els carrers trobem l'escena de decorats aliens i extravagants. Ingràvid present a salt d'acròbata. "Ese lugar entre... donde se pasea inequívocamente la esperanza". Coproducció internacional amb el segell artístic de Los Galindos que presenta un espectacle itinerant multidisciplinari expressat des del llenguatge del circ i l’acrobàcia i amb un important suport actoral i coreogràfic.

Fitxa artística

Idea original: Los Galindos Intèrprets: Pedro Saith Canales, Jorge Emiliano, Jonathan Oziel Gómez Rodríguez, Sarai González Molina, Sergio Moreno, Albar Ramírez, Cecilia Ramos Mancha, Diana Zamudio Díaz Ajudant de direcció: Bet Garrell Disseny i realització de vestuari i utilleria: David de la Peña Entrenament acrobàtic: Mizraim Araujo Producció executiva: César Tapia Coordinació de producció: Gloria Chapa Disseny gràfic: Andrés Cubo Alvarado Producció: CONACULTA-INBA, CONARTE- FiraTàrrega Web: www.conarte.org.mx

Web

www.conarte.org.mx

Actuacions
  • Dia 12: 18:00
  • Dia 13: 18:00
  • Dia 14: 18:00
Espai
Pl. del Carme - Itinerant
Gènere
Circ urbà
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Marcel Escolano
Estrena
Idioma
No text
Durada
55'

Cerca al web

×