FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Companyia de dansa contemporània, liderada per la coreògrafa Sarah Blanc que, amb els seus treballs, es proposa implicar el públic i fer-lo partícip d’experiències a partir de la dansa. Aquesta peça de dansa-teatre de carrer s’inspira en el paper de la força de treball i en la camaraderia femenina a la dècada dels 40 i en especial durant la Segona Guerra Mundial. Un espectacle alegre per a tots els públics, amb una banda sonora que us transportarà en el temps gràcies a cançons de Bing Crosby, Marilyn Duke, Anne Shelton i Tex Beneke.

Fitxa artística

Dancers: Lucy Starkey, Katie Cambridge, Jenny Reeves, Kimberley Harvey. La Llotja, estand C3

Web

www.sarahblanc.com

Actuacions
  • Dia 12: 12:00
  • Dia 13: 12:00
  • Dia 14: 11:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Sarah Blanc
Estrena
Idioma
No text
Durada
20'

Localització de l'espai

Cerca al web

×