FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Experiència escènica interdisciplinària amb l'entitat local Associació Alba de Tàrrega, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica, física i mental. El moviment, l'acció i la imatge són els fils conductors que acompanyen la història que es genera in situ, en l'itinerari per les diferents atmosferes que configuren el viatge. SOM parla de l'amor, de la condició humana, es mou com es mou la vida, es nodreix amb l'ahir, celebra l'ara, qüestiona el demà. SOM explicita fronteres i ponts. Una estona de vida compartida en insòlites circumstàncies. LABORATORI DE CREACIÓ FIRATÀRREGA 2014. Espectacle sense seient.

Fitxa artística

Creació: Ada Vilaró Casals, Lali Álvarez Garriga, Isidre Rebenaque CruzGaig Direcció: Ada Vilaró Casals Intèrprets: Ada Vilaró Casals, Lali Álvarez Garriga, Isidre Rebenaque CruzGaig, Ivette Llovet, Xavier Maneja, Josep Maria Perramon, Pepe Romeu, Ma Àngels Cirilo, Càndida, Anna Tria, Marta Corselles, Clara Vila, Sara Tresens, Arantxa Expósito, Lluís Torra, Sebi Petru, Maria Fernández, Iolanda de las Eras Col·laboracions: Rosa Melà, Pilar Malé, Dennys Blacker, Barfu, Gerard Petit, Fidel Rojo, Natxo Mazuque, Alicia Flotats, Ester Companys, Antonio Cuñé, Jordi Miró, Mª Alba Torrent, Anna Freixas, Carme Corredera, Josep Mª Vilana, Francisca Garrido Producció i Management: Neus Oriol Bonachera. Espectacle coproduït per FiraTàrrega, Associació Alba, Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou, Festival Itineràncies. La Llotja, estand 16

Web

www.amantis.cat

Actuacions
  • Dia 12: 18:00; 20:00
  • Dia 13: 18:00; 20:00
  • Dia 14: 18:00; 20:00
Espai
Associació Alba
Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Ada Vilaró Casals
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×