FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una gran balança dreta al mig de la pista. Comença un joc de mirades. Mirar, mirar‐se, confrontar la pròpia solitud, sense autocomplaença. Riure, riure's d'un mateix. Buscar l'equilibri, tot oscil·lant, girant, ballant. Una decisió important que et pot canviar la vida. Viure a la recerca d'un lloc al món, moguts per la por, l'esperança, la resignació o la il·lusió. Cadascú amb la seva balança interior, que oscil·la entre un sentiment i l'altre. Un espectacle de perxa xinesa. Una reflexió sobre la fràgil condició de l'ésser humà i sobre l'equilibri il·lusori de la vida.

Fitxa artística

Idea, creació i interpretació: Jordi Panareda / Circ Pànic Mirada externa: Piero Steiner Assessorament moviment: Lali Ayguadé Composició musical i interpretació: Dalmau Boada Interpretació musical (substitut): Ignasi Pujol Assessorament musical: Sasha Agranov Gràfica: Roberto Paparcone Concepció,construcció escenografia: Jordi Panareda. Amb el suport del Festival Sismògraf (Olot), La Vela de l'Estruch (Sabadell) i La Mar de Circ (Vila-real)

Web

www.circ-panic.com

Actuacions
  • Dia 09: 12:00; 21:30
  • Dia 10: 21:30
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Circ
Preu entrada
8 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×