FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A partir del títol del llibre de Stefan Zweig, s'enceta una reflexió sobre la història, el poder i les obsessions humanes. Malgrat que Zweig planteja l'excepcionalitat dels moments estel·lars de la història, la companyia aposta per buscar i rebuscar aquests moments estel·lars en la vida quotidiana recreant les circumstàncies necessàries perquè això sigui possible. Un site specific d'aforament reduït en que Herstory ‒la singular i feminitzada personificació de la Història‒ parlarà als espectadors a cau d'orella, a través d'uns auriculars. Col·lectiu escènic en què participa Alina Stockinger, exalumna del Màster de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega.

Fitxa artística

Creadors i intèrprets: Josep Cosials, Daniela Poch, Ana Redi-Milatovic, Lilli Mendel, Alina Stockinger Actors Tàrrega: Josep Cosials, Daniela Poch, Ana Redi-Milatovic, Sergi Estebanell, Jordi Solé, Montse Bosch Direcció artística: Alina Stockinger Coaching: Sergi Estebanell Soundtrack: Jakob Rüdisser Vestuari: Caroline Haberl Perruqueria: Fafá Franco Veu: Daniela Poch, Mona Kospach, Alina Stockinger, Matthias Ohner Producció: Eléctrico 28 Regidoria Tàrrega: Guillem Fuster Col·laboradors Tàrrega: Residencia Sant Antoni de Tàrrega (Joana, Gemma, Imma i Montse), Kamchàtka, les 3 Montses, Oriol, Ajuntament de Tàrrega Coproductors: La Strada Graz, FiraTàrrega, FITCarrer Vila-real, theaterland steiermark Col·laboradors: Escena Poblenou, das andere theater, Silent Disco Austria. Amb el Suport de Stadt Graz Kultur, Land Steiermark Kultur, TAG, Bundeskanzleramt Österreich.

Web

www.electrico28.org

Per saber-ne més

* Article de Enrique Ocaña publicat a El Cultural: Momentos estelares de la humanidad

Actuacions
  • Dia 07: 17:30(cast); 19:30(ang)
  • Dia 08: 11:00(ang); 17:30(cast); 19:30(cast)
  • Dia 09: 11:00(ang); 17:30(cast); 19:30(cast)
  • Dia 10: 11:00(ang); 17:30(cast); 19:30(cast)
Espai
Pl. d'Urgell
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 12 anys
Observacions
Recorregut urbà a peu que se segueix mitjançant uns auriculars proporcionats per la companyia. Espectacle sense seient, no recomanat a persones amb la mobilitat limitada.
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
75'

Localització de l'espai

Cerca al web

×