FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tres personatges que viuen en un jardí botànic abandonat us esperen per explicar-vos la història de Momo, una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d'un dels bens més preuats que posseeixen les persones: el seu temps. Un espectacle que vol reflexionar amb el cor sobre el ritme de vida de la societat actual, basat en la novel·la de Michael Ende.

Fitxa artística

Idea Original: Anna Roca Direcció escènica: Jesús Arbúes Dramatúrgia: Jesús Arbúes Intèrprets: Jordi Gilabert, Anna Roca Intèrprets en anglès: Iris Schneider, Ovidi Llorente Músic i actriu: Marta Rius / Alba Tomàs Disseny escenografia: Pablo Paz Construcció escenografia: Guillermo Góngora Disseny il·luminació: Nino Costa Vestuari i objectes: Judith Torres Tècnic: Jordi Roca

Web

www.annaroca.com

Actuacions
  • Dia 08: 11:30(cast); 19:00(ang)
  • Dia 09: 11:30(cast); 19:00(ang)
  • Dia 10: 11:30(cast); 19:00(cat)
Espai
Escola Mª Mercè Marçal
Gènere
Teatre
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Producció adscrita a la FINESTRA FAMILIAR, programa d’internacionalització d’espectacles familiars catalans. Iniciativa conjunta de FiraTàrrega i La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre Infantil i Juvenil, amb la complicitat de l’associació Teatre per a Tots els Públics.
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
55'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×